Дали сте задоволни од новата ЗПИС страна

Да
Не
Делумно
81%
Да
5%
Не
13%
Делумно
јануарифевруари 2019март
понвтрсрдчетпетсабнед
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728123
45678910

КУРСНА ЛИСТА

Држава

Единица валута

Среден курс во денари

ЕМУ

EUR

61.5506

С А Д

USD

54.4985

В.Британија

GBP

70.5936

Швајцарија

CHF

54.2248

Шведска

SEK

5.8067

Норвешка

NOK

6.3155

Земјоделски Пазарен Информативен Систем | Сите права се задржани | Copyright © 2017 UNET