• Дали може листата од извештаи да се добие и во друг формат освен во pdf ?

  -Системот поддржува 2 формати на извештаи excel и doc.

 • Kade moze da prodadam prodadamkvaliteten luk proleten

  Od narednata 2019 godina ke startuva novata aplikacija Ponuda -Pobaruvacka , kade zemjodelcite ke mozat da gi nudat sviote proizvodi.

 • crvena piperka sakam da kupam golema kolicina za konzervna fabrika vo Bugarija dali mozete da mi dadete nekoja adresa za kontakt odnapred vi blagodaram

 • Дали може да се најде откупна цена за мед на оваа страница. Секако дека во долниот десен агол постои опција "Шекер и Мед" меѓутоа не може да се отвори страницата. Ве молам да ми одговорите. Поздрав.

  Почитувани, во делот за мед може да генерирате извештај за цена на мед од пазарите на мало.

 • Kako da se napravi Login logiranje koga nemata postaveno Link za registracija na web stranata Ponuda i Pobaruvacka

  На страната ,,понуда побарувачка'' се логираат само репортерите задолжени за внес на понудата.Посетителите може да ги гледаат понудите и да стапат во контакт со понудувачот.Доколки сакаат да објават понуда се јавуваат во подрачната единица на Министерството за земјоделство, каде ја оставаат понудата кај лицето (репортерот) задолжено за внес на понуда во системот.

 • firma bara da organizira i obezbedi prevoz za site vidovi i potrebi od ovosje i zelencuci kako i site sorti na grozje sirum celiot svet [email protected]

 • Ве молам каде можам да ја видам ценста на пченица колу изнесувала 2009 год

  Просечната откупна цена на меркантилна пченица во 2009 година изнесувала 8,00 денари за килограм

 • Ve zamoluvam da ni dostavite prosecna cena za pcenica za rekolta 2020 god za R.Makedonija

  цена на меркантилна пченица за реколта 2020 година заклучно со месец септември изнесува 10,40 денари за килограм.

 • Ве молам цена на вишна на големо (откуп) за реколта 2023

  Почитувани, Во системот до сега нема податок за цена на вишна на големо за 2023 година,

 • Cena na eden kilogram kocanski oriz noemvri 2023god.

  Просечна цена на ориз на пазарите на мало до 09,11,2023 година изнесува 103,45 денари за килограм.

Земјоделски Пазарен Информативен Систем | Сите права се задржани | Copyright © 2018 UNET